Ik heb met het fotoprogramma Picasa enkele foto's geüpload. Als ik nu naar Google voorpagina ga, staat er onderaan "Google achtergronden". En als ik op Picasa foto's druk komen die foto's erop. Kunnen andere mensen deze foto's dan zien? En zou je die ook terug kunnen verwijderen??
Dat hangt af van hoe je de foto's geüpload hebt. Als je je aanmeldt op picasaweb.google.com kan je zien hoe en of je foto's gedeeld zijn. Staat er een wereldbol, dan kan iedereen je foto's zien. Je kan dit aanpassen door op delen te klikken. Als je foto's met niemand deelt zijn ze niet te zien voor andere mensen.
Vriendelijke groeten.
Er zijn nog geen reacties op deze vraag.
Enkel de vraagsteller en de wetenschapper kunnen reageren op een antwoord.